Messi és Neymar kifütyülése után PSG-szurkolók összefirkálták a stadiont

Real Madrid v Paris Saint-Germain: Round Of Sixteen Leg Two - UEFA Champions League soccer France Real Madrid Paris Saint-Germain PSG Leo Messi Neymar Two people Full length UEFA Champions League Round Estadio Santiago Bernabeu Sixteen Leg Two match Paris
Leo Messi and Neymar of PSG during the UEFA Champions League Round Of Sixteen Leg Two match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at Estadio Santiago Bernabeu on March 9, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain szurkolói egy nap azt követően, hogy a Bordeaux elleni meccsen folyamatosan fütyülték Neymart és a hétszeres aranylabdás Lionel Messit, most összefirkálták a csapat stadionját ezzel üzenve a klub katari elnökének, Nasser Al-Khelaifi és a brazil sportigazgatónak, Leonardónak.

Vasárnap délután a Paris Saint-Germain 3-0-ra legyőzte a Bordeaux csapatát a francia bajnokságban, azonban a szurkolók folyamatosan fütyülték a világ legdrágább játékosát, a brazil Neymart és a hétszeres aranylabdás Lionel Messit. A PSG szurkolók a Real Madrid elleni BL-kiesés után a csapat sztárjai ellen fordultak, akiket nem egyszerűséggel csak pénzéhes zsoldosoknak neveznek, most pedig üzentek a klub vezetőségének is.

A PSG-szurkolók üzenetei Forrás: culturepsg.com

Hétfőn ugyanis a Parc des Princes Stadion falait graffitizték össze "Leonardo/Nasser, messze tőlünk", "Párizs soha nem lesz katari" és "Párizs a miénk" feliratokkal. A graffitik a stadion 40 méteres körzetben folyamatosan ott vannak mindenhol a klub létesítményein, azonban a helyi hatóságok már jelezték, hogy amint lehet, le fogják takarítani az üzeneteket.

A szurkolók körében közellenséggé vált Nasser Al-Khelaifi 2011 októberében lett a PSG elnök-vezérigazgatója. Azóta a klub a hazai porondok rengeteget trófeát nyert, de a 2020-as elveszített BL-döntőt leszámítva a nagy áttörés még mindig nem jött össze az európai kupaporondon.