Vágólapra másolva!
Julian Nagelsmann, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője bírálta a Freiburgot, amiért az rossz cserére hivatkozva hétfőn megóvta a két csapat szombati mérkőzését.

A 4-1-es bajor sikerrel zárult összecsapás 86. percében 17 másodpercig 12 Bayern-játékos volt a pályán. Corentin Tolissót és Kingsley Comant lecserélték, a helyükre Marcel Sabitzer és Niklas Süle érkezett, de a negyedik játékvezető Coman esetében rossz mezszámot írt a táblára, ezért a francia szélső néhány másodpercig a pályán maradt, miközben már a cseréje is beállt.

Nagelsmann közölte, nem érti, miért óv a Freiburg, mert biztosan nem lőne 18 másodperc alatt két gólt, legfeljebb egyet, és azt is furcsállja, hogy egy harmadik fél hibája miatt jutna pontokhoz az ellenfél.

Julian Nagelsmann nem érti, miért óvta meg a meccset a Freiburg Forrás: AFP/Michaela Rehle

tette hozzá.

A szombati összecsapást követően a hazaiak vezetőedzője, Christian Streich még úgy nyilatkozott, hogy klubja nem tervezi megóvni a meccset.

A 28. forduló után a Bayern 66 pontos, a második helyezett Borussia Dortmundnak 57 pontja van, míg a magyar válogatott Sallai Rolandot foglalkoztató Freiburg 45 ponttal az ötödik a tabellán. A német szövetség egyelőre nem tűzte ki az óvás tárgyalását.