Ronaldo barátnője a Real Madrid csodája előtt ki akarta kapcsolni a tv-t

fbl Horizontal, Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez
(FILES) In this file photo taken on January 22, 2019 Juventus' forward and former Real Madrid player Cristiano Ronaldo leaves with his Spanish girlfriend Georgina Rodriguez after attending a court hearing for tax evasion in Madrid. - Cristiano Ronaldo and his partner Georgina Rodriguez announced on April 18 that their newborn baby son has died. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Bajnokok Ligája második elődöntőjének visszavágó mérkőzésén az angol bajnok Manchester City a 90. percig 1-0-ra vezetett a Real Madrid ellen a Santiago Bernabéu Stadionban, de a 13-szoros győztes spanyol az utolsó percekben két gólt lőtt, és hosszabbításra mentette a párharcot. A Real aztán a hosszabbításban sem állt meg, három perc után kiharcolt egy tizenegyest, amit Karim Benzema értékesített, ezzel pedig a Bajnokok Ligája-történelem egyik legnagyobb fordítását vitte véghez, és 6-5-ös összesítéssel bejutott a párizsi döntőbe. A találkozót a televízióban nézte az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo, akinek a felesége, Georgina Rodriguez elárulta, hogy a férje egy pillanatig sem temette korábbi csapatát.

A Manchester City a 73. percben megszerezte a vezetést az algériai Riyad Mahrez góljával, ez után pedig több Real Madrid-szurkoló is távozott a Santiago Bernabéu Stadionban, hiszen a spanyol csapatnak két gólt kellett volna lőnie a hosszabbítás kiharcolásához.

Cristiano Ronaldo és a párja, Georgina Rodríguez Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

A találkozót a Real Madridban kilenc évig futballozó Cristiano Ronaldo a párjával, Georgina Rodriguezzel nézte a televízióban. Az argentin modell a hajrában mondta a férjének, hogy lassan elmehetnének aludni, mert ez a párharc bizony eldőlt.

- mondta Georgina Rodriguez, akinek a férje négyszer nyert meg a Bajnokok Ligáját a Real Madriddal, így nyilván nem a levegőbe beszélt.

Ronaldo azonban a következő szezonban nagy valószínűséggel csak a tv-ben követheti a Bajnokok Ligája küzdelmeit, ugyanis a Manchester United már egész biztosan nem tudja kiharcolni a BL-szereplést a Premier League-ben.