WC-papírt dobáltak be a pályára a szurkolók a francia focicsapat bajnoki meccsén - videó

fbl Horizontal
Girondins de Bordeaux football fans interrupt the match by throwing toilet paper on the field during the French L1 football match between Girondins de Bordeaux and FC Lorient at the Matmut stadium in Bordeaux, southwestern France, on May 14, 2022 . (Photo by ROMAIN PERROCHEAU / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-bajnokság 37. fordulójában az utolsó helyezett Bordeaux a Lorient csapatát fogadta. A mérkőzést a 26. percben félbe kellett szakítani, mert a hazai csapat ultrái WC-papírt dobáltak be a pályára.

A Bordeaux drukkerei számára nehéz a mostani szezon, ugyanis a korábbi hatszoros bajnok a másodosztályba tart, mivel 37 forduló után a tabella utolsó helyén áll.

A csapat ultrái a Lorient elleni hazai bajnokin hangot adtak az elégedetlenségüknek és WC-papírt dobáltak be a pályára, üzenve ezzel a futballistáknak.

írták a transzparenseken.

A mérkőzést a játékvezetőnek a 26. percben félbe kellett szakítania a rendbontás miatt, majd 5 perccel később lehetett folytatni a játékot.

A bajnokságban eddig 89 gólt kapó Bordeaux ezúttal nem szenvedett vereséget, de a Lorient elleni 0-0-s eredménnyel nem került közelebb a bennmaradás kiharcolásához.