Megrugdosta és megverte a macskáját a BL-győztes focista

fbl Horizontal
A macskarugdosós botrány alaposan megtépázhatja Kurt Zouma népszerűségét
Vágólapra másolva!
A West Ham United francia válogatott futballistája, Kurt Zouma bűnösnek vallotta magát a bíróságon, amiért megrugdosta és megütötte a saját macskáját.

Idén februárban a futballista bátyja, Yoan közzétett egy botrányos videót a közösségi médiában, amelyen Zouma a saját macskáját bántalmazta. A Chelsea tagjaként tavaly BL-győztes focista felkavaró módon bánt az állattal,

először belerúgott, mintha az csak egy labda lenne, ezt követően papuccsal megdobta, majd az előle menekülni próbáló macskát még meg is ütötte.

A sokkoló felvételek gyorsan bejárták az internetet és hatalmas felháborodást váltottak ki, a játékos pillanatok alatt közellenséggé vált. A futballistának pénzbírságot kellett fizetnie és egy jelentős szponzori szerződést is elbukott. Hazel Stevens ügyész azt mondta a bíróságon, hogy a videóban hallható, amint Zouma a következőket mondja:

A macskarugdosós botrány alaposan megtépázta Kurt Zouma népszerűségét Forrás: AFP/Franck Fife

A legfrissebb hírek szerint a hátvéd elismerte a vádat, miszerint szükségtelen szenvedést okozott egy védett állatnak, testvére pedig beismerte, hogy tettestárs volt a bűntény elkövetésében, valamint felbujtó volt a bűncselekményben.

A védő nyilvánosan bocsánatot kért erőszakos tettéért, és beleegyezett abba, hogy a két bengáli macskáját áthelyezzék egy új otthonba. Az ítélethirdetésre júniusban kerül sor, arra nagyon kevés az esély, hogy Zouma börtönbüntetést kapjon.

Forrás