A Real Madrid az Atléticóval harcolhat a Juventustól távozó sztárfocistáért

Juventus v SS Lazio - Serie A Juventus v SS Lazio - Serie A - Serie A Lazio turin torino juve juventus allianz stadium serie a soccer SPO Paulo Dybala Serie A Football match Juventus FC SS Lazio 17 May Horizontal FOOTBALL PHOTO
Paulo Dybala of Juventus FC cries during the Serie A Football match between Juventus FC and SS Lazio at Allianz Stadium, on 17 May 2022 in Turin, Italy (Photo by Alberto Gandolfo/NurPhoto) (Photo by Alberto Gandolfo / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az már korábban biztossá vált, hogy Paulo Dybala nyáron távozik a Juventustól, és jelen állás szerint a Real Madrid és az Atlético Madrid is szeretné megszerezni az argentin focistát, akiért rengeteg európai sztárcsapat érdeklődik.

A 28 éves klasszist az Interrel is többször szóba hozták, de Romelu Lukaku visszatérése miatt a milánói sztárcsapat gyakorlatilag kiesett a lehetséges vevők közül. A Football Italia információi szerint a BL-győztes Real Madrid, valamint az Atlético Madrid is szeretné megszerezni az argentin sztárt, de ehhez mindkét együttesnek meg kell válnia néhány játékosától.

Carlo Ancelotti szívesen megerősítené a Real támadószekcióját Dybalával, aki Marco Asensio távozása esetén kerülhet a La Liga címvédőjéhez.

Az Atlético trénere, Diego Simeone is szeretne együtt dolgozni honfitársával, de a csapatnak rengeteg támadója van jelenleg, akik közül többen is távozhatnak idén.

Olaszországon belül az AS Roma és a bajnok AC Milan érdeklődik legjobban a 28 éves csatár iránt, de Mourinho együttese nem indulhat a BL-ben, Stefano Pioli csapata pedig a hírek szerint nem tudja garantálni azt a fizetést, amellyel az argentin sztár elégedett lenne.