Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő luxusban volt része egy angol szurkolónak a British Airways járatán, miután a légitársaság személyzete összetévesztette őt a friss Európa-bajnok angol női fociválogatott hősével, Chloe Kelly-vel.

Anglia vasárnap 2-1-es győzelmet aratott Németország felett a női labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében. A győztes gólt Chloe Kelly szerezte a hosszabbítás 20. percében. Az angol játékosokat azóta hősként ünneplik a szigetországban, egy Sophie nevezetű lánynak pedig sikerült ebből hasznot húznia, annak ellenére is, hogy nem volt tagja Sarina Wiegman csapatának. A fiatal angol lány a TikTok-on osztott meg egy videót arról, hogyan sikerült a turistaosztályon megszokottól sokkal több kényelmet biztosító első osztályon utaznia a British Airways egyik járatán.

Chloe Kelly szerezte Anglia győztes gólját a női labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/James Whitehead

"Ingyen utazhattam a business classon, mert a légiutas-kísérő azt hitte, hogy én vagyok Chloe Kelly"

A rövid videóban a légiutas-kísérő megkérdezte az angol válogatott mezben utazó lányt, hogy játszott-e a németek elleni fináléban. Sophie végül elárulta a stewardessnek, hogy tévedésről van szó, ugyanis ő csak egy szurkoló.

– mondta a légiutas-kísérő, amit hatalmas bóknak vett a fiatal drukker.

@irrelevantsoph Honoured #fyp#chloekelly#footballtiktok♬ original sound - Sophie