Vágólapra másolva!
Gera Dániel lett a Diósgyőr 16. nyári igazolása. A Kuznyecov Szergej vezette csapathoz a Ferencvárostól érkezett a szélső.

"Jó érzésekkel érkeztem Diósgyőrbe, nagyon várom már az első edzést és az első mérkőzést. Több helyről kerestek, az élvonalból is érdeklődtek irántam, azonban el akartam hagyni a komfortzónám, mert úgy gondoltam, erre van szükségem a teljes megújuláshoz, és ezért fogadtam el a DVTK hívását. A döntésemben fontos szerepet játszott a Kuznyecov Szergej által felvázolt projekt, ami egybevág az elképzeléseimmel, ezek alapján minimum két évre tervezek Diósgyőrben. Az MTK-val már kétszer feljutottam az élvonalba, szeretném a DVTK-val is átélni ezt az élményt, jelenleg ez a legnagyobb motiváció számomra" - mondta a diósgyőriek honlapjának az új szerzemény.

Gera Dániel Miskolcra igazolt Forrás: dvtk.eu

A 27 éves játékos 2011-ben lett az MTK labdarúgója, 16 évesen már az NB II-ben focizott, 20 évesen pedig az élvonalban is bemutatkozott. 2021 elején lett a Ferenváros játékosa, ahol bajnoki címet nyert, majd az előző bajnokságban Felcsúton szerepelt kölcsönben.

Gera Dániel szerződést bontott az Üllői úton, majd elvégeztek rajta minden ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatot, és aláírta diósgyőri szerződését. Szerda délután már együtt edz új társaival.