A Dortmund hererákkal küzdő focistája a helyszínen szurkolt csapata BL-meccsén - kép

Borussia Dortmund - FC Copenhagen Sports soccer Horizontal CHAMPIONS LEAGUE
06 September 2022, North Rhine-Westphalia, Dortmund: Soccer: Champions League, Borussia Dortmund - FC Copenhagen, Group Stage, Group G, Matchday 1, Signal Iduna Park. Dortmund's fans in the south stand cheer on their team before the match. Standing room is allowed there for the first time in the Champions League. Photo: Bernd Thissen/dpa (Photo by BERND THISSEN / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Borussia Dortmund nyáron szerződtette az Ajax Amsterdam csapatától Sebastien Hallert. Az elefántcsontparti támadó azonban még nem tudott bemutatkozni a német csapatban, ugyanis nem sokkal a leigazolása után hererákot diagnosztizáltak nála. A 28 éves Haller azonban hősként tűri megpróbáltatásokat, kedden pedig a helyszínen szurkolt a Dortmundnak a dán FC Köbenhavn elleni BL-meccsen.

Miután Hallernél hererákot diagnosztizáltak, a szövettani vizsgálatok után kiderült, hogy a 28 éves elefántcsontparti focista daganata rosszindulatú, így kemoterápiás kezelésre volt szüksége, a kezelések után szinte felismerhetetlen volt.

A napokban aztán megkapta a holland bajnokság legjobb csatárának járó díjat, és elsírta magát a színpadon, amikor átvette a trófeát.

- mondta Haller, aki kedden este már a helyszínen szurkolt a Dortmundnak a dán FC Köbenhavn elleni meccsen.