Megalázta José Mourinhót a Manchester United sztárfocistája

Horizontal
Goal-scorer Manchester United's French striker Anthony Martial (L) shakes hands with Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho after being substituted during the English Premier League football match between Burnley and Manchester United at Turf Moor in Burnley, north west England on January 20, 2018. - Manchester United won the game 1-0. (Photo by Lindsey PARNABY / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester United sztárja, Anthony Martial kemény kritikával illette korábbi edzőit, José Mourinhót és Ole Gunnar Solskjaert.

A francia válogatott csatár 2015-ben 54 millió fontért érkezett az AS Monacótól a Manchester Unitedhez, de nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. A jelenleg sérüléssel bajlódó 26 éves csatár szerint erről nem csak ő tehet és keményen kritizálta korábbi edzőit, José Mourinhót és Ole Gunnar Solskjaert.

Martial szerint a portugál sztáredző tiszteletlen volt vele, mert elvette tőle a 9-es számú mezt és Zlatan Ibramhimovicnak adta, majd Alexis Sánchez leigazolása után látványosan mellőzte a csapatból.

"Nyári szabadságomat töltöttem, amikor sms-t írt nekem, hogy a 11-es mezszámot viseljem a jövőben, mert a klublegenda, Ryan Giggs is éveken át azt hordta.

árulta el a francia csatár.

Martial nem őriz jó emlékeket Mourinhóról Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

Ole Gunnar Solskjaerral az volt a problémája, hogy állítása szerint a norvég edző sérülten és betegen is játszatta, később viszont száműzte a csapatból.

"Az emberek nem tudják, de a koronavírus-járvány utáni szezonban gondjaim voltak a gyorsaságommal. Őt ez nem zavarta, azt akarta, hogy mindig játsszak.

panaszkodott a francia futballista, aki Solskjaert a történtek miatt árulónak tartja.

Martial idén januárban kölcsönben a Sevillához került egy fél évre kölcsönbe, majd nyáron visszatért, de sérülése miatt az idei szezonban még csak egy mérkőzésen lépett pályára.

Forrás