Már a játékosok is Allegri ellen fordultak a Juventus kínos BL-veresége után - videó

fbl Horizontal
Juventus' Italian coach Massimiliano Allegri shouts instructions during the UEFA Champions League round of 16 second-leg football match Juventus vs Atletico Madrid on March 12, 2019 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Hiába szerzett vezetést Arkadiusz Milik góljával már a 4. percben, végül 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Juventus a Benfica ellen a szerdai Bajnokok Ligája-találkozón. A torinóiak gólszerzője és Ángel Di María a lefújás után a kezdőkörben kérdőjelezték meg a vezetőedzőjük döntését.

Az 58. percben beálló argentin elsősorban azt nem értette, hogy lengyel csapattársát miért kellett lecserélni a 70. percben, amikor már hátrányban voltak az olaszok.

A mérkőzés után Massimiliano Allegri azt nyilatkozta, szerinte ez volt a helyes döntés, ennek ellenére a közösségi médiában záporoznak a távozását követelő bejegyzések. Ehhez valószínűleg nemcsak ez az egy mérkőzés járult hozzá, hanem a Paris Saint-Germain elleni nyitókörös vereség, és az olasz bajnokság első hat fordulója alatt összegyűjtött mindössze két győzelem is.

Allegri 2019-ben már egyszer távozott a Juventus kispadjáról, ez előző szezontól azonban ismét az 55 éves olasz szakember irányítja a torinóiakat.