Betörték a Manchester City buszának szélvédőjét a Liverpool szurkolói - kép

fbl TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL VIOLENCE IN SPORT SECURITY MEASURE SPORTS FAN SMOKE FLARE CHAMPIONS LEAGUE ANTI-RIOT POLICE POLICE
Bottles and cans are thrown at the bus as Manchester City players arrive at the stadium before the UEFA Champions League first leg quarter-final football match between Liverpool and Manchester City, at Anfield stadium in Liverpool, north west England on April 4, 2018. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Liverpool szurkolói vasárnap este rátámadtak a Premier League-ben címvédő Manchester City csapatbuszára, amelynek szélvédőjét betörték.

Mohamed Szalah góljával a Liverpool 1-0-ra legyőzte a Manchester Cityt vasárnap az Anfield Roadon, ezzel megszakadt a címvédő veretlenségi sorozata. Ám Pep Guardiola csapatának nem csak emiatt lehetett keserű a hazaút, ugyanis a Liverpool szurkolói az indulás előtt megrongálták a rivális csapatbuszát.

A The Sun információi szerint kövekkel és palackokkal dobálták meg a buszt, amelynek betörték a szélvédőjét. Az incidens ellenére a játékosok épségben megúszták a támadást. Ám az elmúlt időszakban ez már a harmadik olyan alkalom volt, hogy a Liverpool szurkolói megrongálták a City csapatbuszát.