Újabb részletek derültek ki Schobert Lara szakításáról

Vágólapra másolva!
Mint írtuk, szakított Schobert Lara és tíz évvel idősebb, focista barátja. Bár a lány azt mondta, nem szeretné megosztani a szakítás részleteit, most sokatmondó üzenetet osztott meg a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Tavaly ősszel még boldogan újságolta Schobert Norbert és Rubint Réka lánya, hogy újra rátalált a szerelem a Kazincbarcikai SC futballistája, Szekszárdi Tamás személyében, bár a kapcsolatukat tavaly nyár óta titkolták. Schobert Larát a tíz év korkülönbség és a távolság sem zavarta, hiszen leköltözött párja miatt Kazincbarcikára, ahol édesanyja is született, így úgy állt hozzá a dolgokhoz, hogy visszatérhet a gyökereihez. Azonban mostanra megromlott a kapcsolat, a fiatal lány az Instagram-oldalán árulta el, hogy vége a kapcsolatnak.

Igen, de erről nem nyilatkozom többet

 - válaszolta egy követője kérdésére a húszéves fitneszedző, aki újra Budapesten él a szüleivel.

Nehéz erre most választ adni, mert elég nehéz napokat éltem meg...

De tudom, hogy ez az én évem lesz, és hiszek abban, hogy minden azért történik, hogy tanuljunk belőle és hogy erősebbek legyünk! Rengeteg munka van, feladat, kihívás, úgyhogy erősnek kell maradni és menni előre! Nincs megállás" - fejtegette tovább a szakítás körülményeit, viszont konkrétumokat nem osztott meg, de az biztos, hogy nem tervezi a visszaköltözést Kazincbarcikára, csak akkor utazik, ha valamilyen fellépés, vagy edzés miatt hívják, hiszen ottani tanítványait sem akarja cserbenhagyni.

Valószínűleg nagyon megviselte a fiatal lányt, hogy teljesen az ottani életre rendezkedett be, ami most mégis véget ért és újra kell kezdenie a szülői házban, pedig már a családalapítást sem tartotta kizártnak, már a születendő gyerekek nevén gondolkodott nemrég.

Igen, szeretnék. Egy fiút és egy lányt

 - árulta el, majd az is kiderült, már a neveken is elgondolkodott és a legjobban a Noel és a Lola neveket tetszettek neki.

Azonban egyelőre ezek a tervek még váratnak magukra, hiszen minden bizonnyal végleg véget ért a kapcsolat Schobert Lara és Szekszárdi Tamás között. Nagy volt a szerelem, a húszéves lány többször is mutatott romantikus, csókolózós fotókat kettejükről, ezért is lepődtek meg a követők azon, hogy ilyen hamar szakítottak, kapcsolatuk valószínűleg csúnya véget érhetett. 

Legalábbis a lány egyik korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzése erre utal, ugyanis egy igazán dühös hangvételű, szakítós zenét osztott meg, ami a csalódásról szól, és arról, hogy soha többé nem akarja látni volt barátját. Egyelőre nem tudni, mi történhetett köztük, de úgy tűnik, nem maradt meg a jó viszony sem, Schobert Larának pedig elege lehetett a távkapcsolatból is, mert folyton ingáznia kellett a főváros és exbarátja lakhelye között a munka miatt.