A Manchester United edzőjét nem érdekli a hisztiző Ronaldo - videó

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo (R) speaks to Manchester United's Brazilian midfielder Fred (L) during the warm up prior to the English Premier League football match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford in Manchester, north west England, on October 19, 2022. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League 12. fordulójában a Manchester United a szezonbeli legjobb játékával 2-0-ra megnyerte a Tottenham elleni rangadót. A találkozó után azonban mégsem Erik ten Hag csapatának parádés teljesítményétől zeng a sportsajtó, hanem arról, hogy az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo megint elvitte a show-t a hisztijével.

A 37 éves támadó szokás szerint csak kispados volt a Manchester Unitedban. Ronaldót aztán a második félidőben elküldte melegíteni Erik ten Hag, azonban a találkozó hajrájában nem küldte pályára a portugált, aki megsértődött és még a lefújás előtt úgy viharzott be az öltözőbe, hogy még az érte rajongó gyerekeknek sem adott pacsit.

A mérkőzés előtt Ten Hag azt mondta, hogy megérti a portugál szupersztár frusztrációját a kevés játékperce miatt, és hangsúlyozta, hogy nincs problémája azzal, ha Ronaldo ezt normális módon kezeli.

A találkozó után aztán a holland szakember azt mondta, szeretné megünnepelni a győzelmet, Ronaldóval majd másnap foglalkozik.

Az ötszörös aranylabdás támadó az idei szezonban 12 meccsen kapott lehetőséget a Manchester Unitedban, az Európa-ligában mind a négy meccsen kezdett, azonban a Premier League-ben csak kétszer volt a kezdőcsapat tagja.