Vágólapra másolva!
Az ESPN értesülései szerint a Manchester United játékosai nem számítanak arra, hogy Premier League karácsonyi újraindulásakor Cristiano Ronaldo ott lesz a csapatban.

Joel Glazer társelnök, John Murtough futballigazgató, Richard Arnold vezérigazgató és Erik ten Hag menedzser hétfőn megbeszélést tartottak, a pedig United jogi tanácsot is kért a Ronaldo-ügy megoldásával kapcsolatban.

A források szerint Ten Hag nem akar új együtt dolgozni Ronaldóval, miután a csatár azt mondta, hogy nem tiszteli őt. A holland edző a véleményét közölte Glazerékkel, Arnolddal és Murtough-val.

Ronaldo valószínűleg már sosem fog pályára lépni a Unitedban Forrás: AFP/Ian Hodgson

Az ESPN értesülése szerint a játékosok többsége nem hiszi, hogy van visszaút Ronaldo számára, különösen azért, mert amióta Ten Hag nyáron átvette a csapat irányítását, nagyon komolyan ügyel a fegyelemre, sokkal jobban, mint az elődei.

A Manchester United megvárja, hogy kikerüljön Cristiano Ronaldo teljes interjúja, mielőtt végleges döntést hozna a jövőjéről. Az ötszörös aranylabdásnak jövő nyárig szóló szerződése van, plusz egy éves hosszabbítási opcióval.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!