A PSG korábbi edzője szerint megalázták a francia sztárcsapatnál

fbl Horizontal CELEBRITY FULL LENGTH
Paris Saint-Germain's Argentinian head coach Mauricio Pochettino reacts during the French L1 football match between Paris-Saint Germain (PSG) and Lens (RCL) at The Parc des Princes Stadium in Paris on April 23, 2022. (Photo by Alain JOCARD / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain korábbi edzője, Mauricio Pochettino a spanyol Marcának adott interjújában nyíltan beszélt egykori csapatáról, amelyet alapos kritikával illetett.

Az argentin szakember közel két évvel a Tottenham elhagyása után lett a párizsi sztárcsapat edzője, amellyel Francaországban ugyan jól teljesített, de a Bajnokok Ligájában nem alkotott maradandót.

"Rendkívül nehéz volt megtervezni a klubmodellt: nagy kihívás volt, sok ismeretlennel. Ennyi személyiség, ennyi tehetség egyszerre csak Párizsban van. A körülményeknek, amelyekkel ez a modell létrejött, időre volt szükségük.

árulta el Pochettino, aki azt is elmondta, a PSG-t tartja a leghálatlanabb klubnak.

Mauricio Pochettino kellemetlen emlékeket őriz a PSG-ről Forrás: AFP/Alain Jocard

mondta a megaláztatásról az argentin edző, majd kitért Benzema góljaira, amelynek köszönhetően a PSG kiesett a BL-ből a Real Madrid ellen az előző idényben.

"Egyértelmű, hogy valamit nem csináltunk jól. Sok döntést kellett meghozni, amelyeket az edző hoz, és amelyek jól vagy rosszul is elsülhetnek. Ebben az esetben Paredest lecseréltük, és Gueye jött a helyére; azt hittük, hogy ő adja majd azt a pluszt, aztán beszélgettünk vele, és elismerte, hogy nem volt alkalmas a játékra.

tette hozzá.

Forrás

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!