A Manchester United szurkolók is megalázták Ronaldót - videó

Horizontal HEADSHOT FOOTBALL MAKING A FACE
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo warms up ahead of the English Premier League football match between Brighton and Hove Albion and Manchester United at the American Express Community Stadium in Brighton, southern England on May 7, 2022. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjében a Manchester United 2-0-ra legyőzte a Burnley csapatát. Erik ten Hag együttese az első tétmeccsét játszotta azóta, hogy november 22-én kirúgták a klubtól az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót. A kirúgásához vezető interjúban a portugál szupersztár kritizálta a klubot, a vezetőedzőt, és hangsúlyozta, hogy elárulták őt a Manchester Unitednél. Úgy tűnik, Ronaldo második manchesteri időszaka nem hagyott mély nyomot a szurkolókban, ugyanis a Burnley elleni találkozón a lelátón már egy olyan dalt skandáltak, ami arról szól, hogy szurkolókat nem érdekli Ronaldo.

„I don't care about Ronny. Ronny doesn't care about me. All I care about is MU FC!" (Nem érdekel Ronny. Ronny sem törődik velem. Engem csak a Manchester United érdekel.)

Ronaldo - másodszorra - tavaly nyáron szerződött az MU-hoz, amelyben azóta 54 tétmérkőzésen 27 gólt szerzett. Először 2003 és 2009 között volt az angol együttes játékosa, a csapattal háromszor nyert angol bajnokságot, a Bajnokok Ligáját, az FA Kupát és a ligakupát egyszer-egyszer hódította el.

A 37 éves csatár novemberben egy televíziós interjúban kritizálta a klubot és Eric ten Hag vezetőedzőt is. A portugál klasszis azt nyilatkozta, hogy "elárulták" őt a Manchester Unitednél, és az volt az érzése, hogy néhány ember nem akarta, hogy ott legyen.

Az interjú hatására a Manchester United november 22-én közös megegyezéssel, azonnali hatállyal felbontotta Cristiano Ronaldo szerződését.