Hiába menekülne a klubjától, a Bundesliga-csapat kitolhat a focivébén berobbanó német focistával

Spain - Germany Sports WM Horizontal
27 November 2022, Qatar, Al-Khor: Soccer, World Cup, Spain - Germany, Preliminary round, Group E, Matchday 2, al-Bayt Stadium, Germany's Niclas Füllkrug (r) celebrates his goal to make it 1-1 with Jamal Musiala. Photo: Christian Charisius/dpa (Photo by CHRISTIAN CHARISIUS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A német élvonalban szereplő Werder Bremen nem szeretné januárban eladni válogatott csatárát, Niclas Füllkrugot.

A 29 éves támadó remek szezont produkál eddig, a bajnokságban ősszel tíz gólt szerzett, majd a katari világbajnokságon is élt a bizalommal, s a németek utolsó csoportmérkőzésén kétszer is eredményes volt, igaz, így sem tudta megmenteni a Nationalelfet a kieséstől. Ugyanakkor teljesítményével felhívta magára a figyelmet, s német sajtóértesülések szerint jó eséllyel már a télen klubot válthat.

Niclas Füllkrugot nem akarja eladni a Werder Bremen Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Christian Charisius

A pletykákat az is felerősítette, hogy a csatár menedzserirodát cserélt, ugyanakkor a brémai klub ügyvezető igazgatója, Frank Baumann a Sport Bild szerdai számában azt nyilatkozta, hogy nem akarják elengedni most a játékost.

"Mi egyértelműen nem szorgalmazzuk az eladását" - jelentette ki Baumann. Hozzátette, ha Füllkrug - akinek 2025-ig van szerződése a gárdával - a nyáron váltani akar, a klub hajlandó lesz erről tárgyalni.