Kisorsolták a Nemzetek Ligája elődöntőjének párosításait

Hollandia, foci, holland labdarúgó-válogatott
Netherlands' players celebrate at the end of the UEFA Nations League's League A Group 4 football match between The Netherlands and Belgium, at Johan Cruyff ArenA in Amsterdam on September 25, 2022. (Photo by Koen van Weel / ANP / AFP) / Netherlands OUT
Vágólapra másolva!
A svájci Nyonban elkészítették a 2022-23-as labdarúgó Nemzetek Ligája júniusi elődöntőjének párosításait: a házigazda Hollandia a világbajnoki bronzérmes Horvátországgal, míg a legutóbbi döntős Spanyolország 2021-hez hasonlóan a magyar válogatottal egy csoportból továbbjutó, Európa-bajnok Olaszországgal csap össze.

Június 14-én Rotterdamban mérkőzik meg egymással a holland és a horvát válogatott, míg egy nappal később Enschedében a spanyol-olasz rangadót rendezik meg.

A bronzmérkőzésre június 18-án délután ad otthont a Twente stadionja, míg aznap este a Feyenoord arénájában rendezik meg a finálét.

Az NL eddigi két kiírását Portugália és Franciaország nyerte, így biztosan új győztes ünnepelhet, de Hollandia és Spanyolország is járt már korábban a sorozat döntőjében.