Döbbenet: egy hónap alatt háromszor állították ki az Atlético Madrid focistáját

fbl Horizontal
Atletico Madrid's Montenegrin defender Stefan Savic (L) leaves after receiving a red card during the Spanish League football match between RC Celta de Vigo and Club Atletico de Madrid at the Balaidos stadium in Vigo on February 12, 2023. (Photo by MIGUEL RIOPA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid montenegrói védője, Stefan Savic nincs élete formájában, ugyanis az utóbbi öt meccsén háromszor is piros lapot kapott.

A 32 éves hátvéd az idei év első meccsét sérülés miatt kihagyta, de a Barcelona elleni rangadón már játszott. A katalán csapat 1-0-ás győzelmével véget ért mérkőzést szinte végigjátszotta,

de a 92. percben összeverekedett Ferran Torresszel, amiért mindkettőjüknek felmutatta a piros lapot a játékvezető.

A liga fegyelmi bizottságának büntetése értelmében emiatt Savicnak ki kellett hagynia az Almería és a Valladolid elleni bajnokikat. Közben egy kupameccsen azért játszhatott, amit hibátlanul és lap nélkül lehozott.

A következő mérkőzését is a Spanyol Kupában játszhatta a montenegrói, méghozzá a városi rivális Real ellen a negyeddöntőben. A rendes játékidőben 1-1 lett az eredmény, így következhetett a hosszabbítás, amelyen Savic nem bírt magával,

a 96. és a 99. percben két sárgát is begyűjtött, így idő előtt mehetett zuhanyozni.

Az emberelőnybe került Real mindezt kihasználta és 3-1-re legyőzte Diego Simeone csapatát.

A városi rangadó után egy meccset kihagyott, egyen pályára lépett, majd vasárnap következett a Celta Vigo elleni mérkőzés, amelyen szintén a kiállítás sorsára jutott Savic.

A kőkemény hátvéd ezúttal a 70. percben kapott azonnali pirosat,

de ezt a meccset legalább 1-0-ra megnyerte az Atlético egy 89. percben szerzett góllal.

Forrás