NB I-es csapatnál tűnt fel a földrengés miatt nehéz helyzetbe került magyar válogatott focista

fbl Square Horizontal
Poland's defender Jan Bednarek (R) and Hungary's forward Kevin Varga vie for the ball during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualifying Group I football match Poland v Hungary at the PGE National stadium in Warsaw, Poland on November 15, 2021. (Photo by JANEK SKARZYNSKI / AFP)
Vágólapra másolva!
A tizenháromszoros magyar válogatott focist, Varga Kevin keddtől a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Debreceni VSC-nél edz, miután a törökországi földrengések miatt nehéz helyzetbe került.

A játékos helyzetéről közleményben számolt be a DVSC:

"Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a debreceni nevelésű válogatott szélső,

Varga Kevin keddtől csapatunkkal tréningezik. A 26 éves játékos legutóbb a török Hataysporban szerepelt, szerződtetéséről folynak az egyeztetések, de a törökországi földrengés okozta tragédia miatt adminisztratív akadályokkal kell számolni.

Amint friss információink lesznek a népszerű labdarúgó kapcsán, azonnal közöljük drukkereinkkel" - írta a hajdúsági klub.

Varga kevin a Lokival edz Forrás: AFP/Janek Skarzynski

Mint ismert, nem folytatja a szereplést a török labdarúgó-bajnokságban a Hatayspor együttese az országot a héten megrázó földrengés után.

"A Hatayspor levélben tájékoztatott minket arról, hogy nem lép pályára az idény hátralévő részében, és ha a Gaziantep együttese is így dönt, akkor 17 csapattal folytatjuk a szezont" - jelentette be Koc a Mehmet Buyukeksivel, a török futballszövetség (TFF) elnökével közösen tartott sajtótájékoztatóján. Azóta kiderült, hogy a Hatayspor után a Gaziantep sem folytatja szereplését.
.