Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a francia válogatott Marcus Thuram a nyáron ingyen távozik a Bundesligában szereplő Borussia Mönchengladbach csapatától.

A L'Équipe információi szerint a Borussia Mönchengladbach támadója úgy döntött, hogy nem újítja meg júniusban lejáró szerződését, így a nyáron szabadon távozhat a német együttestől. Mindezt a klub sportigazgatója, Roland Virkus is elismerte a német Sport1-nek adott nyilatkozatában.

-mondta Virkus.

Marcus Thuram nyáron csapatot vált, fél Európa vinné a francia támadót Forrás: AFP/Kirill Kudryavtsev

A hírek szerint a kilencszeres francia válogatott támadó iránt a Bayern München, a Borussia Dortmund, az Inter, a Real Madrid, az Atlético Madrid, a Barcelona, a Sevilla, a Chelsea, a Newcastle United, az Arsenal és az Aston Villa is érdeklődik, így minden bizonnyal óriási lesz érte a verseny a nyárion. A katalán csapat számára ugyanakkor kedvezhet, hogy a Thuram édesapja két évig Barcelonában futballozott.

"Minden játékos arról álmodik, hogy Barcelonában focizhasson. Ha megadják a szerződést én aláírom. De az a fontos, hogy Marcus folyamatosan fejlődni tudjon labdarúgóként" - mondta Lilian Thuram.