Vágólapra másolva!
Az egykori óriási tehetségnek kikiáltott Mario Balotelli Svájcban sem váltotta meg eddig a világot, olyannyira nem, hogy a Sion legutóbbi bajnokiján egy dühös szurkoló felnyújtotta az olasz focista mezét a stadionban.

Az ígéretesnek induló, ám hányattatott pályafutású futballista tavaly szeptemberben igazolt a svájci Sionhoz, ami karrierje tizenegyedik klubja már. Ebben a szezonban 12 meccsen öt gólt szerzett, - igaz, az utolsó gólja tavaly novemberben esett - a szurkolóknak mégis elegük van a balhés játékosból.

Mario Balotelli mezét elégették a szurkolók Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

Természetesen Svájcban sem elsősorban a teljesítményével hívta fel magára a figyelmet. Volt, hogy betegségre hivatkozva kihagyta csapata meccsét, majd ezután felkerült róla egy videó az internetre, amelyen egy nővel bulizott együtt. A szurkolóktól rengeteg kritikát kap, amiért állítólag nem küzd eléggé a csapatért. A Sion St Gallen elleni hétvégi bajnokiján is sértegették a 32 éves olasz támadót, amíg még pályán volt, majd néhány szurkoló

a lelátón elégetett egy olyan mezt, amelyen a játékos 45-ös száma volt, nyíltan tiltakozva néhány skandálással és transzparenssel: "Izzadj a mezedért vagy takarodj".

A Sion csapata válságban van, immáron hat meccs óta nyeretlen, a St. Gallen elleni súlyos hazai vereség után pedig a tabella utolsó előtti helyén áll.