Ezt mondta a United megalázott edzője a történelmi vereség után

fbl Horizontal
Manchester United's Dutch manager Erik ten Hag (C) consoles Manchester United's Brazilian midfielder Fred (L) as he is substituted during the English Premier League football match between Liverpool and Manchester United at Anfield in Liverpool, north west England on March 5, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester United történelmi vereséget szenvedett a Liverpool otthonában. A 7-0-s vereség után a csapat edzője, Erik ten Hag és a csapat kapitánya, Bruno Fernandes is elmondta a véleményét.

„Az első félidő teljesen rendben volt, Egy hibát elkövettünk, és félidő előtt kaptunk egy gólt. A második félidőben egyszerűen, ezek nem mi voltunk. Ez nem a mi szintünk volt. Nem csapatként fociztunk, teljesen szakmaiatlan volt. Mérges vagyok. Meglepődtem, mert az elmúlt hetekben, hónapokban ez a csapat nem ilyen volt, de most hiányzott a győztes hozzáállás. Nem követtük a taktikát, és nem tettük a dolgunkat. Nem zártunk vissza, nem voltunk profik. A múltban már láthattuk, hogy a Brentford vagy a Manchester City elleni vereség után vissza tudtunk zökkenni. Ez most egy óriási visszaesés, ami teljesen elfogadhatatlan, nagyon csalódott vagyok. Ez egy fokmérő volt és nagyon komolyan kell vennünk" - mondta Erik ten Hag.

Erik ten Hag és a Manchester United nehéz estén van túl Forrás: AFP/Paul Ellis

„Az év legrosszabb teljesítménye volt. Minden a fegyelemről szólt, ami ma hiányzott, 11 egyén volt a pályán, nem egy csapat. Csapatként ezt nem engedhetjük meg. Össze kell tartani és támogatni egymást, küzdeni a másikért. Sokat fejlődtünk, de ez történik, ha nem csináljuk a dolgunkat. Elmondtam az öltözőben is, hogy ez elfogadhatatlan. De ez csak egy meccs, vissza fogunk vágni. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy eljöttek, szégyellem magam miattuk" - tette hozzá a holland edző.

„Nagyon frusztráló, nagyon csalódott vagyok, mert nem így jöttünk ide. Az első félidőben jók voltunk, sok helyzetünk volt, mi uraltuk a meccset. A második félidőben próbáltunk előre menni, és kicsit eltolódott az egyensúly. Túl sok teret adtunk a Liverpoolnak, egy ilyen csapat ellen pedig ez megengedhetetlen. Korábban is voltak visszaeséseink, most megint gyorsan talpra kell állnunk" - tette hozzá Bruno Fernandes.