A manchesteri legendák sem kímélték a United játékosait a történelmi vereség után

2023.03.06. 11:23

A Manchester United történelmi, 7-0-s vereséget szenvedett a Liverpool otthonában. A mérkőzést a mémgyártók sem hagyták szó nélkül, de a vendégcsapat korábbi játékosai közül a szakértőként dolgozó Gary Neville és Roy Keane sem fogta vissza a véleményét.

Neville elsősorban a csapatkapitányban, Bruno Fernandesben látta a súlyos vereség okát, ami másfél hónap után az első volt a Unitednak.A második félidő teljesen gyalázatos volt, de az egész meccsen egy nagy káosz volt, amit elsősorban a kínosan teljesítő Bruno Fernandes testesített meg. A focisták nem voltak tudatában, milyen veszélyei vannak a találkozónak, így a Manchester United játékosait a pályán élve falták fel"nyilatkozta Gary Neville, aki szerint csapatkapitányhoz méltatlan volt, amikor a portugál azon sértődött meg a 85. percben, hogy nem őt, hanem Marcus Rashfordot cserélte le az edzője.

Gary Neville és a Liverpool-legenda Jamie Carragher reakciója a góloknál

Neville korábbi csapattársa, Roy Keane szintén kritizálta Fernandest, de a rutinosabb focistákat is hibáztatta.Az idősebb játékosok szégyenteljesen játszottak, semmit nem mutattak meg a vezetői képességeikből. Ez egy nagyon nehéz nap a Manchester United számára, én pedig azért vagyok hálás, hogy soha nem kellett ilyen vereséget átélnem. A focisták szégyellni fogják magukat, hogy amikor a helyzet nehézzé vált, feladták" – mondta Keane.

Ajánlataink