Álomválogatott: Legyen Ön a 10 millió szövetségi kapitány egyike!

2023.03.16. 16:17

A 2022-ben sikert sikerre halmozó magyar labdarúgó-válogatott megkezdi útját a 2024-es németországi Európa-bajnokság felé: ennek első lépéseként március 27-én Bulgária legjobbjait fogadja a Puskás Arénában. Az Origo Sport ebből az apropóból játékot hirdet: meghívjuk Magyarország mind a 10 millió szövetségi kapitányát, hogy állítsuk össze együtt a valaha volt legjobb magyar válogatottat.

Az álomválogatott összeállításhoz bárki hozzászólhat: március 20. és 24. között naponta más-más posztokra lehet szavazni az Origo Sport facebook és instagram oldalán.

A voksokat az elhelyezett posztoknál kommentben lehet megadni, és bármennyi az adott poszton játszó játékosra lehet tippelni, de mindenkire csak egyszer személyenként.

A nap végén a legtöbb szavazatot összegyűjtő játékosok kerülnek be az álomválogatottba – a csapat 4-3-3-as formációban áll majd fel.

A szavazáshoz segítséget nyújtunk az Origo Sport Live - online rádió streamen, ahol a voksolás időtartama alatt folyamatosan bemutatjuk a mi javaslatainkat: a posztok legendás magyar játékosait.

Szavazni azonban természetesen bárkire lehet, nem csak az általunk adott tippekből választhatóak futballisták.

Szoboszlai a magyar válogatott csapatkapitánya, de vajon benne lesz-e az Álomválogatottban?Forrás: AFP/Ronny Hartmann

A rádióban egyébként is minden a magyar válogatottról szól ebben az időszakban: a gondosan kiválasztott dalok között minden friss és fontos információ elhangzik a magyar csapatról és a meccsekről, a legújabb technikai megoldások segítségével: egy mesterséges intelligencia figyeli a híreket a nap 24 órájában, hogy a hallgatók a lehető leggyorsabban megkapják a válogatottal kapcsolatos történéseket.

Március 25-én és 26-án aztán nyilvánosságra hozzuk az eredményeket: az Origo Sport hasábjain bemutatjuk az Álomválogatott olvasóink által megszavazott összeállítását.

Játsszon velünk Ön is, hiszen mindenki véleményére számítunk a csapat összeállításakor!