Már az egész világ a Diósgyőr botrányt okozó kapusán röhög - videó

Senkó Zsombor, a szívtelen kapusa elrontotta az MTK-szurkoló kisfiú szülinapját
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Merkantil Bank Liga 27. fordulójában az MTK Budapest 4-2-re legyőzte a Diósgyőrt az új Hidegkuti Nándor Stadionban. A második félidő előtt egy MTK-szurkoló kisfiú, a születésnapos Varga Énok végezte el a kezdőrúgást, megpróbált gólt lőni a diósgyőri kapuba, de Senkó Zsombor, a miskolci csapat kapusa megakadályozta ebben a fiatal szurkolót. A történet azóta külön életre kelt, mostanra pedig már nem csak Magyarországon hüledeznek a diósgyőri kapus tettén, hanem már az egész világ rajta röhög.

Senkó Zsombor szívtelen megmozdulása után az MTK-nál összevágtak egy olyan videót, amin Énok lövése a kapuba talál, a meccs után pedig az MTK visszahívta a pályára a kisfiút, akivel közös csapatképet készítettek.

Senkó Zsombor elrontotta az MTK-szurkoló kisfiú szülinapját Forrás: M4Sport

Az eset után felrobbant az internet, még a diósgyőri szurkolók sem kegyelmeznek a kapusnak.

Ezt követően aztán kiderült, hogy nem is Senkó volt a legfőbb bűnös a történetben, hanem a Diósgyőr edzője, Kuznyecov Szergej, ugyanis ő utasította a kapusát, hogy védje ki az MTK-szurkoló kisfiú lövését.

Senkó védéséből mostanra pedig világszenzáció lett, ugyanis a diósgyőri kapus tettét átvette a Bleacher Report Football is, amelyet több mint 13 millióan követnek szerte a világon.

A diósgyőri kapus védését az alábbi szöveggel posztoltál: „A kapus életre szóló leckét adott ennek a gyereknek."