Egymást verték a Bayern-focisták a manchesteri vereség után

Training / team presentation FC Bayern Munich season 2022/2023. ball sports database DFL first division 22.23.2022 football player men professional footballer SOCCER FOOTBALL SP Spo Bundesliga league match football match 1st league 1 Bundesliga Horizontal
From left: Sadio MANE (FC Bayern Munich), Leroy SANE (FC Bayern Munich), gestures, skeptical, team presentation FC Bayern Munich season 2022/2023 on July 16th, 2022 ALLIANZARENA, football 1st Bundesliga, season 2022/2023. (Photo by Frank Hoermann/SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének keddi csúcsrangadóján a Bayern München 3-0-ra kikapott a Manchester City otthonában. A meccs után a bajorok két sztárjátékosa, Sadio Mané és Leroy Sané között verekedés robbant ki az öltözőben.

A német Bild értesülései szerint Mané és Sané már a pályán veszekedtek egymással, majd a lefújást követően az öltözőben tettlegességig fajult a vita a két focista között.

Állítólag a Liverpoolal BL-győztes szenegáli játékos azt sérelmezte, hogy csapattársa mennyire nem megfelelő stílusban beszélt hozzá a pályán, majd hirtelen szájba vágta Sanét.

Az eset után több Bayern-játékosnak kellett gyorsan közbeavatkoznia, nehogy még nagyobb verekedés robbanjon ki a két sztár között.