Vágólapra másolva!
A keddi nap sem telt eseménytelenül a sportvilágban, most egy helyen mutatjuk meg a legérdekesebb történéseket. Jöjjön a visszapillantó, azaz a nap legfontosabb hírei egy helyen!

Ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, a versenyzői körökben csak a „The Joker", az a Joker néven ismerik. A világ egyik legsikeresebb sportfogadója elképesztő vagyonra tett szert a lóversenyekből, nehéz szavakat találni arra a luxusra, amelyben él. A 61 éves Zeljko Ranogajec nem az átlagos fogadó, a története pedig egészen lenyűgöző.

Megszületett az év magyar átigazolási szenzációja! Magyar idő szerint kedd hajnalban az amerikai profi női kosárlabda-liga, a WNBA draftján a Minnesota Lynx csapata draftolta Juhász Dorkát, aki ebben a szezonban a WNBA alapszakaszában tavaly 9. helyen végzett csapat játékosa lett.

Liu Shaoang magyar címeres mezben készült Forrás: MTI/EPA/Andre Pichette

Mi történt? Úgy néz ki, az immár kínai színekben versenyző Liu testvérek azonban nem tudnak elszakadni Magyarországtól, legalábbis erről tanúskodik a legújabb videó, amely az olimpiai bajnokok kínai edzéséről készült.

Fiatalkorú elleni szexuális erőszak miatt indult nyomozás Boris Kleyman ellen, mely közben kábítószert is találtak az izraeli kapusnál. Az eset következtében azonnal kirúgta őt a görög klubja, a Volosz FC.

Búcsúzott a tízcsapatos élvonaltól a magyar női jégkorong-válogatott, miután a bramptoni világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában kedden 2-1-re kikapott a német együttestől.

Erling Haaland a szezonbeli 7. BL-meccsén a 11. gólját lőtte Forrás: AFP/Paul Ellis

Előbb a frizurájával, majd a játékával sokkolta a rajongókat a ManCity sztárja, Erling Haaland. A Bayern München nagy pofonba szaladt bele Angliában, míg az Inter megnyugtató előnyt szerzett a Benfica otthonában a BL-ben.