Csodagólt lőtt Hollandiában a magyar válogatott focista - videó

SS Lazio v AZ Alkmaar - UEFA Conference League celebrates,Football,goal,italy,pitch,players,score,Soccer,Stadio Horizontal
ROME, ITALY - MARCH 07: Milos Kerkez of AZ Alkmaar celebrates after scoring a goal during the UEFA Conference League round of 16 football match between SS Lazio and AZ Alkmaar at Stadio Olimpico on March 7, 2023 in Rome Italy. Claudio Pasquazi / Anadolu Agency (Photo by Claudio Pasquazi / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A holland labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában a Fortuna Sittard a magyar válogatott Kerkez Milossal felálló AZ Alkmaar csapatát fogadta. Az Európa Konferencia-ligában negyeddöntős csapat már az első félidőben kétgólos előnybe került, a magyar válogatott balhátvéd pedig csodagólt lőtt a 42. percben.

Egy labdaszerzés után a 19 éves Kerkez elindult a saját térfeléről, négy emberen áthámozta magát, majd 11 méterről valami egészen elképesztő eleganciával belsőzött a bal alsó sarokba.

A találkozót végül az Alkmaar 3-0-ra megnyerte, és továbbra is a negyedik helyen áll a bajnokságban.

A hatszoros magyar válogatott játékosnak ez volt a szezonbeli 45. meccse az AZ Alkmaar csapatában. Minden sorozatot figyelembe véve öt gólnál és hét gólpassznál jár.