A rivális csapat játékosától kért aláírást az angol válogatott sztárja

West Ham United v Arsenal FC - Premier League West Ham United v Arsenal FC NurPhoto soccer Premier League West Ham United Declan Rice English Premier League Soccer Match London Stadium London 16 April 2023 person athletic game football player outdoor ball
West Ham United's Declan Rice during English Premier League soccer match between West Ham United against Arsenal at London stadium, London on 16 April , 2023 (Photo by Action Foto Sport/NurPhoto) (Photo by Action Foto Sport / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Érdekes fotó került elő, ami az Arsenal és a West Ham United vasárnapi meccse után készült. A 2-2-re végződött meccs után a West Ham legnagyobb sztárja az Arsenal csapatkapitányától kért aláírást.

Declan Rice, a West Ham legkeresettebb focistája az Arsenal csapatkapitányától, Martin Ödegaardtól kért aláírást a meccs után. A londoni derbinek a bajnoki cím szempontjából is komoly jelentősége lehet, ugyanis az éllovas Arsenal már 2-0-ra vezetett, de 2-2 lett a vége.

Declan Rice az Arsenal elleni meccsen Forrás: NurPhoto via AFP/Action Foto Sport/NurPhoto/Action Foto Sport

A meccs után Rice és Ödegaard hosszasan beszélgettek, majd előkerült egy mez a norvég nevével, amit az Arsenal kapitánya aláírt Rice-nak.

Rice nagy relikviagyűjtő hírében áll, de az Arsenal szurkolói szerint ez egy jel, miszerint Rice náluk folytatja majd a pályafutását. A West Ham drukkerei érthetően kissé csalódotak, hogy legnagyobb kedvencük az ellenfél kapitányától kért aláírást.