Vágólapra másolva!
Nagy feladat előtt áll a német labdarúgó-bajnokságban címvédő és éllovas Bayern München, amelynek háromgólos hátrányt kellene ledolgoznia a vendég Manchester Cityvel szemben a Bajnokok Ligája negyeddöntős párharcának szerdai visszavágóján. Ebben most már segítségére lehet a bajor csapatnak Sadio Mané is, akit előbv felfüggesztett, majd 300 ezer euróra (több mint 100 millió forint) büntetett a Bayern München, miután arcon ütötte csapattársát, Leroy Sanét.

A Bayern háza táján ráadásul öltözői nézeteltérésről írtak az elmúlt egy hétben, a gondok nyomán Sadio Manét egy mérkőzéstől eltiltotta a müncheni klub. A szenegáli válogatott csatár német sajtóértesülések szerint összeverekedett csapattársával, Leroy Sanéval a múlt heti BL-találkozót követően, és a többieknek kellett szétválasztaniuk őket.

Sadio Mané újra edzésben Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Tim Nwachukwu

A keddi edzésen aztán Mané már ott volt, és Tuchel azt mondta: tagja a szerdai találkozóra készülő keretnek.

Ugyanakkor a régóta sérült Lucas Hernandezre és a lábtörésből lábadozó világbajnok kapusra, Manuel Neuerre nem számíthat Tuchel, visszatér azonban a csapathoz a csatár Eric-Maxim Choupo-Moting, aki az első negyeddöntős meccset sérülés miatt kénytelen volt kihagyni.

A másik oldalon Guardiolának csak Phil Foden játékától kell eltekinteni, de őt leszámítva is roppant erős kezdő tizenegyet tud pályára küldeni Münchenben.