Vágólapra másolva!
A nagyszerű mérkőzést és öt gólt hozó Újpest-Ferencváros rangadó után a két szakvezető, a Nebojsa Vignjevic és Sztanyiszlav Csercseszov is nyilatkozott a lefújás után az M4 Sportnak.

"A meccs előtt még voltak kérdőjelek, és közben is menedzselnünk kellett az eseményeket Tokmac és Kovacevic sérülése miatt. Nem életünk legjobb teljesítményét nyújtottuk, de e a legfontosabb a győzelem volt. A szezonban minden csapatnak vannak jó és kevésbé jó szakaszai, az Újpest most jó passzban van, hazai pályán pedig nagyon agresszíven szoktak fellépni, nekünk ezt kellett kezelnünk és egy-egy labdavesztésből eltekintve jól meg is oldottuk. A következő meccs nagyon fontos lesz egy nagyon jó csapat ellen, ráadásul Samy Mmaee újból megsérült, Tokmac és Kovacevic is összeszedett egy sérülést, meglátjuk, melyikük tudja vállalni a játékot, de nélkülük is győznünk kell" - zárta az M4 Sportnak adott nyilatkozatát a Ferencváros vezetőedzője.

Neboja Vignjevic, az Újpest edzője nagyon csalódottan nyilatkozott, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy büszke a csapatára.

"Mindenek előtt gratulálnom kell a Ferencvárosnak a győzelemért, de ugyanúgy a saját játékosaimat is megilleti a gratuláció. Kiváló meccset játszottunk és hatalmas köszönet a szurkolóinknak a fantasztikus hangulatért, végig töretlenül biztattak bennünket. Természetesen sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni. Az első félidőt abszolút jól kezdtük, egy dolog hiányzott, hogy jól fejezzük be az akcióinkat a kapu előtt. Ebben úgy éreztem, hogy hiányzik még az önbizalom és a magabiztosság. Bár kidolgoztunk számos jó helyzetet, ez nem volt elég. A második félidőt pont úgy kezdtük, ahogy nem akartuk. Kezdtek a fáradtság jelei kiütközni, területeket veszítettünk és könnyen eladtuk a labdát.

Nagyon frusztráló és bosszantó, mert úgy érzem a teljesítményünk alapján legalább egy pontot megérdemeltünk volna. Sok helyzetet kidolgozunk és mégsem sikerül ezeket gólra váltani. Nyilván ezen a problémán még dolgozunk kell, bizonyára nem rendelkezünk olyan kvalitású játéksokkal, mint az ellenfelünk."