Olyat mondott, amit azóta valószínűleg ő is megbánt: az idény végéig eltiltották a korábbi Vidi-edzőt

A novemberben kinevezett Márton Gábor 17 meccsből csak hármat nyert meg az MTK-val
Vágólapra másolva!
Jelenleg a magyar másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Merkantil Bank Liga) szereplő Kozármislenynél dolgozó Márton Gábort három meccsre eltiltotta az MLSZ. Az ügyben a klubja is kiadott egy közleményt.

"Márton Gábor vezetőedző (Gold Sport) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől

3 soron következő NB II-es férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült"

- írta a közleményében az MLSZ a korábbi Vidi-trénerrel kapcsolatban.

Az ügyben a klubja is közleményt adott ki, ebben többek között leírták, hogy "aki kint volt a HR-Rent Kozármisleny – Nyíregyháza NB II-es bajnoki mérkőzésen, láthatta, hogy

számos játékvezetői döntés borzolta a kedélyeket."

Hozzátették, a vezetőedző azt kérte számon a játékvezetőn, hogy miért nem fújta le az esetet, mikor kilökték a kozármislenyi védőt, Füredit. A csapatkapitányunk elfejelte a labdát, amikor hátulról/oldalról Novák szabálytalankodott ellene, ő a földre került, az akció pedig ment tovább, melynek végén gól született.

Márton Gábort eltiltotta az MLSZ Forrás: Zádor Péter/mtkbudapest.hu

"Érthetetlen, hogy ez miért nem kifele szabadrúgás lett. Persze tudjuk, hogy mindenki hibázhat, így a játékvezetők is. De azt is tudjuk, hogy velük párbeszédet folytatni a legritkább esetben lehet, sajnos. Ennek itta meg most a levét vezetőedzőnk.

Az igazságtalanság nagyon fájó volt, ott és akkor abban a helyzetben nagyon nehéz volt megemészteni játékosnak, edzőnek, szurkolónak egyaránt. Nyilván ennek hevében mondott olyat Márton Gábor, amit azóta valószínűleg ő is megbánt"

- írta a klub a esetről.

"Mostanra megtudtuk: sajnos húsbavágó a büntetés...

Harcolunk tovább a céljainkért" - zárta a közleményét a Kozármisleny.