Bajnok a Fradi, szörnyű tragédiák, hódít az őrült pofozkodás

egész alakos fotó FOTÓ KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása örül sportoló SZEMÉLY
Budapest, 2023. május 1. A győztes ferencvárosi játékosok megköszönik a szurkolást a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencvárosi TC mérkőzés után a Szusza Ferenc Stadionban 2023. május 1-jén. A Ferencváros 3-2-re nyert.
Vágólapra másolva!
Rengeteg érdekesség történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban is a pénteki napon. Ha lemaradt volna a legfontosabb sporthírekről, most egy helyen megtalálja őket. Visszapillantó.

Sajnos történt tragédia is. 66 éves korában meghalt Szabó József egykori NB I-es focibíró.

A Napoli bajnoki címének ünneplése sem múlt el tragédia nélkül, a lövöldözésben meghalt egy szurkoló.

Meghalt egy szurkoló is az ünneplésben Forrás: Getty Images/2023 Getty Images/Ivan Romano

Az utóbbi hónapokban futótűzként kezdett el terjedni egy őrületes sportág, amely új fejezetet nyitott a küzdősportok történetében. A pofonosztás eleinte unatkozó oroszok vodkázással egybekötött szórakozása volt, manapság viszont már hivatalos versenyeket rendeznek komoly pénzdíjakért.

A Magyar Országos Korcsolyázó-szövetség (MOKSZ) fegyelmi eljárást indított Sebestyén Júlia ellen, miután az edzőként dolgozó Európa-bajnok műkorcsolyázó több szülő beadványa szerint lelkileg és fizikailag is bántalmazott gyermekeket klubjában, a Sebestyén Korcsolya SE-ben. Az ügyben megszólalt Sebestyén Júlia is.

Sebestyén Júlia megszólat a botrányos ügyben Forrás: Origo

A Honvéd Kecskemét elleni sikerével bajnok lett a Fradi. Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója kuriózumnak nevezte, hogy a labdarúgócsapat sorozatban ötödször nyerte meg az OTP Bank Ligát.

34. alkalommal lett bajnok a Ferencváros Forrás: MTI/Illyés Tibor

Verstappen simán nyerte a második szabadedzést, a Ferrari pilótája a falba csapódott.