Így néz ki rémisztő szemsérülése után a Manchester United sztárfocistája - fotó

Manchester City v Manchester United: Emirates FA Cup Final Emirates FA Cup FA Cup Manchester City vs Manchester United Saturday 3rd June 2023 Soccer Horizontal FOOTBALL
Christian Eriksen of Manchester United looks on during the FA Cup Final between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium, London on Saturday 3rd June 2023. (Photo by Federico Guerra Maranesi/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United középpályása, Christian Eriksen ijesztő szemsérülést szenvedett a dán válogatottban. A 31 éves játékosnak össze kellett varrni a szemhéját, de már újra edzhet.

Eriksen a 2021-es Európa-bajnokságon a pályán kapott szívrohamot, de az orvosok még időben meg tudták menteni, később pedig pacemakert ültettek be a szervezetébe. Szerencsére most nem történt ekkora baj a kiváló középpályással,

bár ezúttal ijesztő szemsérülést szenvedett a dán válogatott egyik edzésén.

Christian Eriksen a bal szeme körül szenvedett sérülést Forrás: AFP/RitzauScanpix/Liselotte Sabroe

Eriksennek össze kellett varni a bal szemhéját és a sérülésnek köszönhetően látványos monoklija lett. Az eset miatt a játékos lemaradt a szurkolóknak szánt autogram osztásról, de az edzéseken már újra részt vehet, és minden bizonnyal pályára léphet majd az északírek és a szlovének elleni Eb-selejtezőkön.

Forrás