Szoboszlai Dominik édesapja szerint fia készen áll az újabb kihívásra

RB Leipzig - FC Augsburg Sports Bundesliga RBL FCA soccer Horizontal
15 April 2023, Saxony, Leipzig: Soccer: Bundesliga, Matchday 28, RB Leipzig - FC Augsburg at Red Bull Arena. Leipzig's player Dominik Szoboszlai reacts after a missed shot. Photo: Jan Woitas/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by JAN WOITAS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Szoboszlai Zsolt, Szoboszlai Dominik édesapja szerint fia klubvátása nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő igazolásnak számít.

A Liverpoolhoz szerződő 22 éves Szoboszlai Dominik édesapja, Szoboszlai Zsolt a Sportálnak adott interjúban elmondta, fia készen áll arra, hogy a Liverpoolban is bizonyítson.

"Ha nem állna készen, akkor a Liverpool nem akarta volna megszerezni. Ráadásul nem két millió euróért szerződtették, hetven millió euró az barátok között is hetven millió euró, ez nemcsak magyar szinten, hanem a nemzetközi futball viszonylatában is. Dominik nekifeszül, nekimegyünk a kihívásnak, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle. Eddig még sosem kellett csalódnunk.

Az idő bizonyította, hogy sosem hoztunk elhamarkodott döntést, egyszer sem léptünk akkorát, hogy utána két lépcsőfokot vissza kelljen táncolnunk" - mondta Szoboszlai Zsolt, aki szerint Dominik gyerekként rengeteg áldozatot hozott.

"Az áldozat alatt nem a sanyarú gyerekkort értem. Dominiknak is ugyanúgy megvolt a gyerekkora, ugyanúgy mentünk nyaralni, csak éppen a labda mindig ott pattogott körülöttünk. Ehhez a szinthez ugyanis fanatikusnak kell lenni. Én az voltam, Dominik is az volt, egyikünk sem szeretett veszíteni, és úgy tűnik, most sem állunk vesztésre. Nagyon sok szép pillanatot megéltünk már közösen, én is emberből vagyok, nálam is megvannak azok a pillanatok, amikor elérzékenyülök, és azok a helyek, ahol ezt felszínre hozom. Mindenki másként mutatja ki az örömét vagy az érzelmesebb pillanatait, most csak azt érzem, hogy nagyon büszke vagyok rá" - tette hozzá a büszke apuka.