Vágólapra másolva!
Természetesen még kedden is téma volt Szoboszlai Dominik Liverpoolba igazolása, de azért bőven akadtak más érdekességek is. Íme, az elmúlt 24 óra legtöbb embert megmozgató történései a sportvilágban.

Meglehetősen borsos áron árulják a Liverpool hivatalos webáruházában a Szoboszlai Dominik nevével és a nyolcas számmal ellátott mezeket. Ráadásul egy fiatal nő útmutatása alapján fog hamarosan étkezni Szoboszlai. A válogatott labdarúgó étrendjét, Mona Nemmer, a Liverpool étkezési tanácsadója állítja majd össze. Szoboszlai már hazarepült Magyarországra, kedden este pedig egy kötetlen sajtóbeszélgetésen vett részt a média munkatársaival.

Szoboszlai Dominik nem mond le a zúzapörköltről Fotó: Szabó Gábor - Origo

Sajnos egy tragédia is történt. A Jászberény férfi kosárcsapatának játékosa Novák Áron, hosszan tartó, súlyos betegségét követően halt meg.

Lassan egy hónapja tudni lehet, hogy Lionel Messi az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Inter Miamiban folytatja a pályafutását. A klub egyik tulajdonosa, David Beckham most megtörte a csendet és egy interjúban felidézte azt a pillanatot, amikor megtudta, hogy a hétszeres aranylabdás klasszis az ő csapatát választotta.

Szoboszlai Dominik Liverpoolba igazolása után újabb magyar válogatott játékos kerülhet sztárcsapathoz, ugyanis a legfrisebb olasz hírek szerint a holland AZ Alkmaar balhátvédje, Kerkez Milos igent mondott a Serie A-ban szereplő SS Lazio ajánlatára.

Kerkez Milos Rómába igazolhat Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Claudio Pasquazi

Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie B) szereplő Pisa magyar válogatott játékosa, Nagy Ádám feleségül vette a szerelmét, Csorba Ágnest. A 28 éves játákos a közösségi oldalán számolt be a nagy hírről.

Egy tíz évvel ezelőtti bundaügy miatt nem indulhat a Konferencia-liga következő idényében az Osasuna labdarúgócsapata.