Újabb hírek érkeztek az agyvérzéssel kórházba került holland focilegendáról

Edwin van der Sar
Dutch chief executive of AFC Ajax Edwin van der Sar speaks at the friendly match between Ajax and Leeds United at the Johan Cruijff Arena in Amsterdam on August 4, 2021. (Photo by Gerrit van Keulen / ANP / AFP) / Netherlands OUT
Vágólapra másolva!
Az Ajax, a Manchester United és a holland labdarúgó-válogatott legendás kapusát, Edwin van der Sart agyvérzéssel szállították kórházba pénteken. Korábbi klubja a játékos feleségére hivatkozva tájékoztatást adott a futballista állapotáról.

Az 52 éves, korábbi 130-szoros holland válogatott sztár a horvátországi Hvar szigetén nyaralt, amikor egy étteremben rosszul lett és agyvérzés gyanújával kórházba szállították.

Az Ajax, ahol van der Sar idén májusig sportigazgatóként dolgozott, a Twitter-oldalán újabb híreket osztott meg a legendás kapus állapotáról.

Az Ajax ezt az információt Annemarie van der Sar, Edwin felesége nevében osztja meg. A van der Sar család az Ajax csapatával együtt rendkívül hálás, és mélyen meghatódott a rengeteg támogató üzenet miatt" - olvasható a holland klub bejegyzésében.