Vágólapra másolva!
A Ferencváros a feröeri bajnok KÍ Klaksvík otthonában elért gól nélküli döntetlennel indította a Bajnokok Ligája idei selejtezősorozatát. A lefújás után Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző és Baráth Péter, a csapat válogatott védője nyilatkozott.

Az orosz mester már első szavaival óriási meglepetést okozott, ugyanis tökéletes magyarsággal, akcentus nélkül mondta a mikrofonba az M4Sport budapesti stúdiójában ülőknek: "Hallunk titeket!" Aztán, persze németül folytatta.

"Magán a meccsen nem voltak igazán nehézségeink, azt kaptuk, amit vártunk, tudtuk, hogy erősek a rögzített szituációkban. Tudtuk azt is, hogy győztes mentalitással fognak pályára lépni, és keményen fognak harcolni, de ettől függetlenül természetesen győzni szerettünk volna ma is.

- mondta Csercseszov az M4 Sportnak nyilatkozva.

Baráth Péter is a visszavágó fontosságát hangsúlyozta.

"Egyáltalán nem volt egyszerű, egy nagyon szervezetten védekező csapat ellen játszottunk, akiket nagyon nehéz volt megbontani. Kontrákra építkeztek, mi pedig próbáltuk beadásokkal megbontani őket. De azt is el kell ismerni, hogy rögzített helyzetekből ők is veszélyesek voltak többször is. Nagyon szűken védekeztek, mindig volt valaki, aki besegített, ráadásul magasak, erősek,

- mondta határozottan a Fradi magyar válogatott védője