Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik már javában készül a Liverpoollal a következő szezonra, a felkészülés alatt pedig a csapat menedzsere, Jürgen Klopp méltatta a klub honlapján a magyar válogatott csapatkapitányát.

Jürgen Klopp szerint játékosai energiával tele tértek vissza szabadságukról a Liverpool edzőközpontjába. A Vörösök menedzsere a klub hivatalos honlapjának adott interjút, amelyben természetesen kikerülhetetlen kérdés volt az új igazolásokról alkotott véleménye.

– mondta Klopp a Brightontól igazolt világbajnok Alexis Mac Allisterről és Szoboszlai Dominikról.

"Azonnal a beceneveken gondolkodtam és Alexisnek nagyszerű becenév lenne a Gary. Nyilvánvalóan nagyon jól futballozik, ugyanúgy, mint Dom. Abban a pillanatban, amikor szerződtettük őket, egyértelmű volt, hogy a szurkolók nagyszerűen fogadták mindkettejüket. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy a pályán is lenyűgözzenek" – mondta Klopp, elismerve, hogy nem érte sok meglepetés az első edzésen.

"Nem, nem voltak nagy meglepetések. Manapság már nem történik meg, hogy öt kilóval többel jön vissza egy játékos, vagy hasonlók. A fiúk tényleg profik" - dicsérte játékosait a Liverpool trénere.