Vágólapra másolva!
Bár július közepén még arról szóltak a hírek, hogy a Cristiano Ronaldót is foglalkoztató al-Nasszr fekete listára került a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnél (FIFA) és nem igazolhat új játékost, ám úgy tűnik, a szaúdi futballklubnak sikerült rendeznie a fennálló tartozásait, ugyanis a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Manchester United brazil védőjét, Alex Tellest.

Telles tavaly nyáron Erik ten Hag érkezésével került ki a Manchester United csapatából, és már az előző szezont is kölcsönben töltötte a Sevillánál, amellyel az Európa-liga előző kiírásában diadalmaskodott a Puskás Arénában rendezett döntőben.

A 30 éves balhátvédnek jövő nyáron járt volna le a szerződése az angol sztárcsapattal, így ennek is köszönhető, hogy meglehetősen csekély összeget - 4 millió eurót – fizetett érte a szaúdi klub. A hírek szerint évi 8 millió eurót fog zsebre tenni a Köze-Keleten.

Sajtóhírek szerint Cristiano Ronaldo és Telles után hamarosan Eric Bailly is a Manchester Unitedből szerződhet a szaúdi bajnokság ezüstérmeséhez.