Újabb fontos gólt lőtt a magyar válogatott szenzációs formában lévő csatára - videó

Gazdag Dániel
CHESTER, PENNSYLVANIA - APRIL 22: Daniel Gazdag #10 of Philadelphia Union dribbles against Toronto FC at Subaru Park on April 22, 2023 in Chester, Pennsylvania. Tim Nwachukwu/Getty Images/AFP (Photo by Tim Nwachukwu / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott Gazdag Dániel góljának is köszönhetően a Philadelphia Union 3-1-re legyőzte a mexikói Tijuanát az észak-amerikai labdarúgó Ligák Kupája elnevezésű sorozat szombati mérkőzésén.

Gazdag ezúttal is kezdőként kapott lehetőséget és végig játszotta a mérkőzést, amelyen a 21. percben ő szerezte a philadelphiai csapat vezető gólját tizenegyesből. A magyar válogatott támadó idénybeli 13. gólját jegyezte minden sorozatot figyelembe véve.

Az emberelőnybe kerülő Philadelphia néhány perccel később tovább növelte az előnyét, amit a szünetig meg is tartott. A második félidő elején a mexikóiak előbb szépítettek, majd kis híján az egyenlítés is összejött, de Carlos González kihagyta a megítélt büntetőt. A folytatásban egy újabb kiállítás pecsételte meg a Tijuana sorsát, Carranza második gólja pedig végleg eldöntötte a meccset.