Vágólapra másolva!
A spanyol Sport értesülései szerint a Grémio csapatában futballozó Luis Suárez hajlandó lenne pénzt is fizetni azért, hogy távozhasson a brazil csapattól, hogy csatlakozhasson az észak-amerikai profi labdarúgóligában szereplő Inter Miami együtteséhez.

A David Beckham tulajdonában lévő Inter Miaminál kezdenek felépíteni egy barcelonai öregfiúk csapatot, hiszen nyáron megszerezték a hétszeres aranylabdás Lionel Messit, őt követte Sergio Busquets, a Barcelona világ- és Európa-bajnok csapatkapitány, legutóbb pedig azt jelentették be, hogy Jordi Alba, a katalán csapat korábbi balhátvédje is megérkezett Miamiba.

Most pedig arról szólnak a hírek, hogy Messi egyik legjobb barátja, az uruguayi Luis Suárez szeretné magát kivásárolni a szerződéséből, hogy mert csatlakozni akar David Beckham klubjához. Az aranycipős uruguayi támadó 2023 januárjában kétéves szerződést kötött a brazil Grémio csapatával, azonban a sport.es úgy értesült, hogy hajlandó lenne visszaadni az eddig megkeresett fizetését, és plusz pénzt is fizetne, csak hogy felbonthassa a 2024 decemberéig tartó szerződését.

Messi és Suárez remekül megértették egymást a pályán Forrás: AFP/Jack Guez

Renato Gaucho, a Grémio edzője egy mexikói szappanoperához hasonlította Suárez helyzetét. A brazil szakember hangsúlyozta, a sérüléssel bajlódó uruguayi támadó jelenleg fejben sincs ott a csapatában.

- mondta a Grémio edzője, akit a 36 éves Luis Suárez távozásáról kérdeztek.

Luis Suárez 2014 nyarán igazolt az FC Barcelonához, hat évet futballozott együtt Lionel Messivel, aki ez idő alatt az egyik legjobb barátja lett. A két focista az együtt töltött idő alatt négy bajnoki címet, négy spanyol Király-kupát, egy Bajnokok Ligáját és egy klubvilágbajnokságot nyert Barcelonában.