Vágólapra másolva!
Továbbra is százszázalékos a felkészülési időszakban a Manchester United, amely 2-0-ra legyőzte az Arsenal csapatát New Yorkban.

Erik ten Hag csapata Bruno Fernandes távoli átlövése után szerzett vezetést a 30. percben, majd nem sokkal később Jadon Sancho növelte az előnyt egy védelmi hibát kihasználva. A MU ezzel a harmadik felkészülési meccsét is megnyerte.

A MetLife stadionba 82262 néző látogatott ki, ami új rekord a New York-i stadionban labdarúgó-mérkőzésen. Ugyan barátságos mérkőzést vívott egymással a két együttes, de a feszültség érezhető volt a lelátón is. A meccs közben két szurkoló dulakodni kezdett és összeverekedett egymással, így a biztonsági személyzetnek kellett közbe avatkoznia – igaz, addigra már néhány drukkernek sikerült lenyugtatnia a civakodó feleket, mielőtt kitört volna egy nagyobb tömegverekedés.

A Manchester United legközelebb (július 25-én) a két hollywoodi sztár, Ryan Reynolds és Rob McElhenney csapatával, a walesi Wrexhammal találkozik felkészülési mérkőzésen, míg az Arsenal július 27-én a Barcelonával találkozik.