Vágólapra másolva!
Rengeteg érdekes és emlékezetes eseménnyel zárult a hét a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Amennyiben lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megalálja őket.

A Liverpool a Premier League-től a legutóbbi szezonban búcsúzó Leicester Cityt 4-0-ra verte felkészülési meccsen Szingapúrban. A találkozón Szoboszlai Dominik remekül játszott, a magyar válogatott középpályás a 61. percben kis híján félpályás csodagólt lőtt.

Szoboszlai Dominik remekül játszott a Leicester ellen Forrás: NurPhoto via AFP/Suhaimi Abdullah/NurPhoto/Suhaimi Abdullah

A budapesti atlétikai vb szuperszexi sztárja, Lieke Klaver hatalmas népszerűségnek örvend, a gyönyörű holland futóért megőrülnek a férfiak a közösségi médiában.

Az Újpest hazai pályán több mint egy félidőt emberhátrányban játszva 2-1-re legyőzte a Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának szombati játéknapján. A lelátón ijesztő jelenetet láthattak a szurkolók, ugyanis az egyik újpesti drukker kicsit túltolta az ünneplést és hatalmasat zuhant fejjel lefelé a mellette állók nagy döbbenetére.

A Forma-1-es Magyar Nagydíjon Lando Norris a pezsgősüveg túlzott leütésével borította le és törte össze Max Verstappen győztesnek járó Herendi trófeáját a dobogón. A holland pilóta győzelmével véget érő Belga Nagydíj után is eltört egy trófea, ezúttal a Red Bullnál ünnepeltek túlzottan.