Dzsudzsák Balázs ezzel a góllal mentette meg a Debrecen esélyeit - videó

DZSUDZSÁK Balázs
Debrecen, 2023. augusztus 3. Mateo Muzek, az örmény Alaskert (b) és Dzsudzsák Balázs, a Debrecen játékosa a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójában játszott Debreceni VSC - Alaskert visszavágó mérkőzésen a Nagyerdei Stadionban Debrecenben 2023. augusztus 3-án. MTI/Derencsényi István
Vágólapra másolva!
A Debrecen történetének 100. európai kupamérkőzésén egészen parádés gólt lőtt Dzsudzsák Balázs, amellyel a hajdúsági csapat szépített és hosszabbításra mentette a meccset az örmény Alaskert ellen a Konferencia-liga-selejtező második fordulós párharcának visszavágóján.

A DVSC labdarúgócsapata egygólos előnyről várta a csütörtöki visszavágót, de alig negyedóra után az Alaskert megszerezte a vezetést, a második félidő derekánál pedig már kétgólos hátrányba kerültek a hazaiak. A 77. percben aztán a csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs hozta vissza a debreceni reményeket. Domingues az alapvonal közelében könnyedén kicselezte ellenfelét, a középre tett labdát pedig a 109-szeres magyar válogatott futballista a tizenegyespont magasságából a bal alsó sarokba lőtte.

Ezzel a góllal hosszabbításra mentette a meccset a Loki, míg az örmény együttes a hajrában emberhátrányba került.