Kirúgták az NB I-es focicsapat edzőjét, meghalt a 17 éves sportoló, eldőlhetett Leclerc és Sainz jövője

KRUSCIC, Milos Labdarúgás, OTP Bank Liga, Újpest-Ferencváros 2022.01.30.
Budapest, 2022. január 30. A szerb Milos Kruscic, az Újpest vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában játszott Újpest FC-Ferencvárosi TC mérkőzés kezdete előtt a Szusza Ferenc Stadionban 2022. január 30-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Szombaton eseménydús mérkőzéseket rendeztek az európai topligákban és a magyar NB I-ben, és a meccsek mellett is rengeteg érdekesség történt a sportvilágban. Amennyiben lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda FC szombat délután a hivatalos oldalán jelentette be, hogy menesztette Milos Kruscsics vezetőedzőt. A döntés hátteréről Révész Attila sportigazgató árult el részleteket.

A Liverpool a Chelsea ellen kezdi az idényt a Premier League-ben, így Szoboszlai Dominik egyből egy rangadón debütálhat Jürgen Klopp csapatában. A szezonrajt előtt a magyar válogatott focista rövid interjút adott a klub honlapjának.

A Premier League első fordulójában Kerkez Milos csapata, a Bournemouth hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Konferencia-liga-címvédő West Ham United együttese ellen. A 19 éves magyar válogatott focista végigjátszotta a meccset, és csapata egyik legjobbja volt.

Kerkez Milos remekül játszott az első tétmeccsén Forrás: Twitter/AFC Bournemouth

Egy kosárlabdaedzésen bekövetkezett szívmegállás miatt összeesett az alabamai Pinson Valley Középiskola 17 éves tanulója, Caleb White, akinek az életét már nem tudták megmenteni.

Olasz sajtóértesülések szerint a Ferrari csapatfőnöke, Frederic Vasseur már tudja, milyen jövő vár Charles Leclerc-re és Carlos Sainzra a Scuderiánál.

A labdarúgó NB I 3. fordulójában a nagy fölényben játszó Újpest csak a 88. percben szerzett vezetést, majd az utolsó pillanatban egy hatalmas kapushibának köszönhetően egyenlített a Mezőkövesd.

A Bayern München Dani Olmo mesterhármasának köszönhetően 3-0-ra kikapott az RB Leipzig együttesétől a müncheni Allianz Arénában, így a lipcseiek történetük során először nyerték meg a német labdarúgó szuperkupát. A hazaiaknál csereként pályára lépett a friss sztárigazolás, Harry Kane is.