Vágólapra másolva!
Gazdag Dániel, a Philadelphia Union válogatott labdarúgója felépült, és Jim Curtin vezetőedző szerint készen áll az Inter Miami elleni Ligák Kupája-elődöntőre, ahol az argentin sztárral, Lionel Messivel nézhet szembe.

"Gazdag Dániel teljes értékű edzésmunkát végzett, már együtt dolgozott velünk, és jól mozgott.

- közölte Curtin a klub közösségi oldalán.

Gazdag Dániel a Philadelphia Union egyik legjobbja Forrás: x - PhilaUnion/Twitter

Gazdag múlt kedden sérült meg a New York Red Bulls elleni nyolcaddöntőn, és le kellett cserélni. A bal belső térdszalagja szakadt el részlegesen, amikor becsúszva próbálta megelőzni a védőjét. Csapata végül 11-esekkel továbbjutott, majd - immár nélküle - sikerrel vette a mexikói Queretaro elleni negyeddöntőt is, így következhet magyar idő szerint szerda hajnalban 1 órakor a vendég Inter Miami elleni elődöntő.

Legutóbb a Philadelphia 4-1-re legyőzte a floridai csapatot, de azóta Jordi Alba, Sergio Busquets és az argentin világbajnok Lionel Messi is csatlakozott az együtteshez.

A Ligák Kupájában az észak-amerikai liga (MLS), valamint a mexikói liga csapatai szerepelnek, összesen 47 együttes indult. A 27 éves Gazdag eddig 21 mérkőzésen kilenc gólt szerzett, és kilenc gólpasszt adott.