Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I 4. fordulójának nyitómeccsén a Puskás Akadémia az utolsó pillanatban bukta el a győzelmet, és hazai pályán 2-2-es döntetlent ért el a Fehérvár ellen. A felcsútiak edzőjének, Hornyák Zsoltnak nem tetszett, hogy a játékvezető 8 percet hosszabbított a mérkőzés végén.

Az éllovas Puskás Akadémia a harmadik győzelmét is megszerezhette volna a bajnokságban, ám a Fehérvár a 95. percben egyenlített. Hornyák Zsolt a mérkőzés után nem volt túl boldog, amiért a játékvezető, Andó-Szabó Sándor 8 percet hosszabbított.

Kellemes hétvégét kívánt nekem, de már nincs is értelme foglalkozni ezzel, mert megint azt kell, hogy mondjam, az első félidőben le kellett volna rendezni ezt a mérkőzést" - mondta a Puskás edzője, majd kitért a gambiai Lamin Colley teljesítményére, aki veszélyesen játszott, de gólt nem szerzett.

Hornyák Zsolt bosszús volt a Fehérvár elleni döntetlen miatt Forrás: M4 Sport

"Veszélyesnek nagyon veszélyes volt ma is, de ha nem tud gólt rúgni, akkor nem tudom, hogyan fogunk vele szenvedni. A helyzeteit nagyon rosszul fejezi be, ha ma jobban befejezte volna ezeket, akkor a három pontot itthon tartottuk volna" - tette hozzá Hornyák Zsolt.

A mérkőzés utáni nyilatkozatokat a linkre kattintva lehet megtekinteni.